Over Daphne

Creatieve onderwijsontwikkelaar & Psycholoog NIP

Wat ik doe

“Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen leren, in de breedste zin van het woord: van het opknappen van een burn-out tot aan het volgen van een opleiding. Het is dan ook logisch dat ik al jarenlang zowel onderwijs schrijf als kortdurende psychologische begeleiding bied.

Zo heb ik onder andere ruim 8 jaar lang cliënten in revalidatie- en re-integratietrajecten begeleid, en had ik een praktijk aan huis. Inmiddels doe ik alle begeleiding online. Daarnaast schrijf ik cursussen voor bekende organisaties als New Heroes, LOI en SUAS (voorheen: Schouten & Nelissen University of Applied Sciences).”

 

Mijn achtergrond

“Ik heb cognitieve psychologie gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Daarom maak ik tijdens gesprekken met cliënten vooral gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT). Hierbij neem ik inzichten vanuit de positieve psychologie mee.

Tijdens mijn specialisatie in onderwijspsychologie heb ik op de universiteit al mogen meewerken aan nieuw onderwijsmateriaal. Dat beviel me zo goed, dat ik altijd onderwijs ben blijven ontwikkelen. Ik kan snel en zelfstandig onderwijswensen omzetten in materiaal dat past bij de doelgroep. Hierbij werk ik graag samen met inhoudsdeskundigen, zodat we gezamenlijk voor een fantastisch eindproduct kunnen zorgen.”

 

Daphne LinkedIn

Klik hier voor mijn LinkedIn-profiel.

psycholoog NIP