Onderwijs

Scholing waar en wanneer het nodig is, passend bij de mogelijkheden van jouw medewerkers/studenten.
Als creatief ontwikkelaar zet ik de inhoud om in een enthousiasmerend product. Denk aan casuïstiek, theorie, toetsvragen en ondersteunende video’s. Zo wordt (bij)scholing weer leuk!

zorginstellingen

Het elektronisch cliëntendossier, active support, werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking, het belang van het sociaal netwerk, de DSM-5, communicatie, etc.

Door de continue veranderingen – en nieuwe inzichten – in de zorg is het belangrijk dat je medewerkers tijdig de juiste bijscholing krijgen.

onderwijsinstellingen

Samen met een inhoudsdeskundige uit jouw organisatie zorg ik voor passend onderwijs- en examenmateriaal. De werkwijze bepalen we in goed overleg.

Bijvoorbeeld:
– ontwikkeling van onderwijs aan de hand van jullie leerdoelen;
– ontwikkeling van een examen aan de hand van jullie materiaal.

bedrijven

Het opleiden van werknemers kost tijd en geld. Het aanbod van scholingsdagen is vaak uitgebreider dan werkelijk nodig is. En dat kan voor jou én je werknemer behoorlijk frustrerend zijn.

E-learning is een fantastische oplossing! Zo kunnen je werknemers heel gericht (bij)geschoold worden, op een moment dat jullie zelf kiezen.

E-learning

E-learning wordt gebruikt voor formele en informele doeleinden. Van ‘psycho-educatie over ADHD’ voor ouders tot aan een cursus ‘zoek je passie’.

E-learning wordt inmiddels dan ook veel ingezet en dat is begrijpelijk, want het biedt veel flexibiliteit. Daarnaast is het ook een prachtige manier om onderwijs aantrekkelijk te maken door het inzetten van interactieve afbeeldingen en video’s.

De voordelen van e-learning

– (bij)scholen kan individueel;
– (bij)scholen is op elk moment mogelijk;
– het materiaal is op elk moment aan te passen;
– het materiaal kan worden aangevuld met video’s.

Waarborging kwaliteit
Met behulp van experts uit jouw eigen organisatie wordt de kwaliteit van de inhoud gewaarborgd.

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact met me op!

Bericht sturen